Welkom op mijn schrijfsels website

DE WET VAN DE SCHOONHEID. Schoonheid, balans, vrede. (Havayah elokien.) De eeuwige god van de schepping.

Durf van jezelf te houden, naar jezelf te kijken en je zgn. onvolmaaktheden te aanvaarden en om te zetten in een schoonheidskenmerk. Kijk elke dag 6 minuten voor de spiegel naar je naakte lichaam en houd ervan. Leer ook complimenten te ontvangen. Kwaadheid over iets is een keuze. Je bent niet kwaadheid maar je hebt gevoelens van kwaadheid. Elke keuze die je maakt heeft eigen gevolgen.

Mijn naam is Angela van der Ploeg, ik heb mijn eigen spirituele praktijk, Praktijk Havayah en ben o.a. gespecialiseerd in fotoreading (overleden) mens en dier, healing, kaartleggingen en energetische huisreiniging. Ik ben medium, dierentolk, helderziend, heldervoelend en tevens vertrouwenspersoon; zie al mijn diensten op mijn website van de praktijk: www.praktijk-havayah.nl

van-jezelf-houden-273x3001Mijn hoofd zit vaak vol met overdenkingen, gedichten en andere spinsels. Ik schrijf ze sinds een jaar of 2 op, anders gaan ze verloren.
Verder schrijf ik veel over de spirituele ervaringen die ik heb gehad; dat zijn vaak cadeautjes en/of lessen, vragen en antwoorden.

Links in het menu kunt u kiezen wat u wilt lezen: mijn eigen gedichten, mijn overdenkingen of mijn spirituele ervaringen. De meeste foto’s die bij de schrijfsels staan, zijn van eigen hand.

Wat betreft mijn spirituele praktijk: op de pagina Reviews Praktijk Havayah is te lezen hoe mijn cliƫnten de consulten/diensten hebben ervaren. Op deze manier krijgt u inzicht in mijn vakgebied en werkwijze.

Mocht u nog vragen hebben over bepaalde onderwerpen, u kunt mij bereiken middels dit contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht terug.

Met een warme groet van Angela.